Avdelning

Lund

Connect

På vårt fantastiska kontor i centrala Lund är vi idag ungefär 35 anställda. Med utsikt över Lund centralstation och vackra Lund finner man ingen bättre position! 

Förutom det fantastiska läget har vi en unik stämning på arbetsplatsen. Som anställd blir du en del av ett fantastiskt försäljningsteam där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Vår målsättning och ambition är att bli ett av Sveriges största callcenter genom att ge kunder, uppdragsgivare och anställda det lilla extra.

För oss är trivsel och utveckling viktigt. Därför erbjuder vi försäljningsutbildningar så att våra försäljare ska känna sig trygga med sitt arbete. För kompetensutveckling och andra utvecklingsmöjligheter är dessutom en erfaren coach vid våra säljares sida, varje dag. För att hålla motivationen uppe håller vi dessutom i interna tävlingar som t.ex. resor. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Arbetsplats och kultur

Varför kommer de bästa talangerna trivas hos All Smart? Som anställd hos All Smart blir du en del av ett framgångsrikt försäljningsteam där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att målen. Vi jobbar med långsiktiga relationer med kunderna där kvalité och kvantitet står i fokus. För att garantera din utveckling så finns en  inspirerande coach vid din sida, varje dag.

Trollebergsvägen 1
222 29 Lund Vägbeskrivning info@allsmart.se 046-515 47 Se sida

Hjärup

Köpmannagatan 20
245 65 Hjärup Vägbeskrivning jobb@allsmart.se Se sida

Marbella

29601 Marbella Vägbeskrivning info@allsmart.se Se sida

Jobbar du redan på All Smart Sales ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
  • Alexander Hurtig
  • Andreas Pinter
  • Denise Olofsson
  • Emil Kullander
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor